Hudvård för män

Clinique for men face scrub exfoliant visage hudvård för manlig hud

Clinique for Men Face Scrub är en exfolierande ansiktsskrubb speciellt utformad för att rengöra och förnya hudens yta för män.

Clinique for men face scrub exfoliant visage hudvård för manlig hud
Clinique for men face scrub exfoliant visage hudvård för manlig hud

Den hjälper till att avlägsna döda hudceller, orenheter och överskottsfett för att lämna huden mjuk, slät och fräsch. Ansiktsskrubben är skonsam nog att användas dagligen och är formulerad för att passa män med olika hudtyper.

Några nyckelingredienser och fördelar med Clinique for Men Face Scrub inkluderar:

  1. Salicylsyra: En betahydroxisyra som penetrerar porerna för att rengöra dem djupt och förebygga tilltäpptheter och finnar.
  2. Slipmedel: Fina korn av naturliga material som hjälper till att exfoliera huden varsamt utan att orsaka irritation.
  3. Lugnande och fuktgivande ingredienser: Formulerad med lugnande och fuktgivande ingredienser för att skydda huden mot uttorkning och irritation efter exfoliering.

Användning av ansiktsskrubben kan bidra till att förbättra hudens textur, minska ojämnheter och ge en mer jämn och strålande hudton. Det rekommenderas att använda ansiktsskrubben 1-2 gånger i veckan, beroende på hudens behov och känslighet. Innan du använder produkten är det alltid bäst att göra en patchtest för att säkerställa att den är lämplig för din hud.