Golf, Kaféer och barer

Brostugan på Ekerö

Värt ett besök

Om du är i närheten av Kärsön tycker jag du ska åka ut till Brostugan på Ekerö. Det låter kanske långt ut men det ligger bara fem minuter från Brommaplan. Hit kan du åka om du bara vill sitta ner och koppla av med en kopp kaffe eller en glass. Under sommaren är också deras grill tänd utomhus och du kommer känna av dom härliga dofterna av grillad mat.

Brostugan

Brostugan är öppen alla dagar året runt och nu under sommaren är det öppet längre så att du kan tillbringa en heldag där ute om du vill. Dessutom kan du hyra stället ifall du ska ha en större fest. Antingen inomhus där det också finns en öppen spis eller på deras uteservering med infravärme. För att göra det ännu roligare så kan ni tävla i minigolf eller att sällskapet får en tur med kanoterna som finns. Det finns plats för etthundratjugo personer.

Ska ni dessutom ha något möte eller konferens så finns det konferensrum att hyra. Här finns också wifi och det du behöver för din konferens. Dessutom är parkeringen gratis. Nu är det ju inte aktuellt än på ett tag, men tänk på att Brostugan också har julbord ifall ni vill kombinera konferens och julmat.

Brostugan

Brostugan

Du kan köpa dig en glass och gå ner till vattnet och sätta dig på bryggan. Utanför har du en härlig utsikt över sjön och alla båtar som åker. Eller så hyr ni en kanot eller kajak själv och paddlar ut på sjön.

Brostugan

Här finns också en minigolfbana med arton hål ifall du vill spela lite innan ni åker hem. Är ni fler än tolv stycken som ska spela så är det bra att förboka.

Brostugan

Inne i kafeterian finns det både smörgåsar, fikabröd, sallad eller glass. Det finns ett bra utbud för alla åldrar.