Okategoriserade

Sveriges största konstnärsblogg Mohammedis

Kolla in denna bloggare som har designat egna tygväskor på bloggen Mohammed och är bara 18 år gammal.

I bloggen möter ni många kända ansikten som bär hans tygkassar.

Nog tjat om Stockholm Beauty Week men jag måste bara publicera denna härliga bild.

Lisa Sjödal är tjejen som är en av grundarna till Blogozine en portal där du kan börja blogga och de har över 150 bloggare och massor av kända bloggare som bloggar för dem.

Jag hade en fantastisk dag och nu måste jag börja skriva till mina nya samarbetspartners för det är så många. Jag brukar annars skriva på kvällarna och har en mail tid på kvällar jag försöker hålla mig till. Blogozine är en plats för dig som vill blogga och ta del av nyheter som finns på sidan. Jag brukar besöka Blogozine bara för skoj skull och se vad nytt som händer i huvudstaden Stockholm. Man lär sig något nytt varje dag när man läser där.