Okategoriserade

Eventet hos Bindefeld AB Plantagen

För några veckor sedan var jag på Plantagen event som anordnades av Bindefeld AB.

Nu vill jag dela med mig om något helt nytt som man har börjat med på Plantagen.  Nu till sommaren så börjar folk intressera sig för odling och växter. Därför har Plantagen nu satsat stort på att ha massor av olika växter.

Därför lanserar Plantagen,  en ny kampanj under parollen ”Plants of music”. I huvudrollen ser vi några av våra mest älskade växter såsom Lavendel, Hortensia och Lobelia, ackompanjerade av bland annat Donna Summer och Dr Alban.

Tobias Karlsson-Malmborg är marknadschef på Plantagen. Han berättar att man har plockat fram en låt för varje växt. I nedan video kan ni tex se hur växten dansar till den låt som är utvald.

Tävling

Gör din egen dansande växtvideo, lägg upp den i ditt personliga flöde på Facebook eller Instagram och tagga den med #plantagen så är du med och tävlar om ett presentkort på Plantagen värt 500 kr. Tävlingen pågår fram till och med 31 maj.

Det är reklambyrån Forsman & Bodenfors, producerade av Acne Production och regissören Daniel Eskils. Dansen genomfördes med hjälp av fiskelinor, tryckluft och blomsterpinnar, inga växter kom till skada. Detta påminner mig om en serie med hästar där man på slutet säger att inga djur kom till skada i filmen. Ingen hade då räknat med alla myror som kom till skada då hästarna sprang omkring i barrskogen.