Okategoriserade

Är du på väg att ta över ett företag?

Då är det väldigt viktigt att du i första hand tar kontakt med en bra advokatfirma enligt mig.

Jag skulle personligen aldrig ge mig in på att köpa en fastighet, villa eller våning utan att först anlita en advokat så att allt går rätt till. Det är mycket du måste tänka på när du köper eller säljer fastigheter, villa eller våning.

Jag tror ändå att mest hjälp behöver du om du köper en fastighet om ändamålet är att driva en vinst givande företag. Tex om du tar över ett företag som redan existera. Nyligen såldes tex My Dromedary smycken vidare till nya ägaren som också finns i Uppsala. Nu vet jag inte om det ingick en fastighet i den här affären. Jag har träffat de förra ägarna till smyckesföretaget My Dromedary och har haft fantastisk samarbete med dessa två tjejer. Just när jag hade ett förslag på ett framtida samarbete såldes företaget vidare.

Är det ett annat företag med fastighet som du ska arrendera eller köpa så skulle jag då rekommendera starkt att alltid skriva allt du kommer överens muntligt på ett papper för att senare inte hamna i tvister. En advokatfirma jag rekommenderar är så klart Bosten Advokatfirma. Anledningen till att jag rekommenderar denna Advokatfirma är att jag i första hand tittar på referenser och bakgrund.