Okategoriserade

Detox behandling med resultat

Jag har varit på min 3:e gång på Detox behandling hos Maria Dagerberg.

Jag skulle inte fortsätta en behandling om det inte gav resultat. Som bloggare så är det viktigt för mig att fortsätta med det som ger resultat för att skapa förtroende till mina läsare. Jag vill kunna stå för de behandlingar jag provar. Jag har ju en helt kategori som heter Attraktionslagen & kurser i personlig utveckling. Denna kategori innehåller hälsa, alternativbehandling, andliga böcker, personlig utvecklande böcker, attraktionslagen, kurser i andlighet och allt annat som är bra för din själ och hälsa.

Ovan bild så sitter jag på Mikael Swärdh som är Leg Naprapat, personlig rådgivare och kostrådgivare på Hälso och Rehabcenter i Uppsala AB som också ligger på Sturegatan 1.

Det jag märker är att jag får väldigt mycket finnar i ansiktet som jag brukade ha i tonåren. I vuxen ålder har jag alltid finnar vid PMS, men de är inga stora finnar. Nu med denna behandling så ser jag utresningen via min hy för att det får massor av finnar. Jag älskar att se att något händer för då vet jag att jag blir av med slaggprodukter som kroppen har samlat på sig under en längre period. Man ska göra denna behandling 6 gånger för optimal resultat.