Okategoriserade

Andlig husrensning för att bli av med spöken

Ni får tro vad ni vill, men jag svär på allt jag har att det spökar hemma hos mig. Jag blir bara så trött på ett spöke som konstant ska kasta ner saker från bordet. En gång när jag och Emma satt i köket så såg vi båda hur en badboll kastades ner från bordet. Jag har vittne till att det spökar hos mig. Vännen Malina kunde som mig se zick zack i luften i mitt kök. Många människor har genom tiden sett och hört olika väsen i min bostad så ni ska veta att det finns mycket aktivitet hos mig. Nu är jag bara så trött på all aktivitet och därför bad jag Katarina Arnesen att göra en andlig husrensning dvs få dessa jordbundna spöken att hitta till ljuset så att de lämnar mig i fred.

Jag som bloggare och franchiseföretagare har inte ens tid för spöken för jag jobbar mer än medelmåttiga människan. Jag älskar att göra karriär och älskar mitt liv som proffsbloggare för jag lever verkligen ett drömliv där jag får prova varor, tjänster och olika lösningar för att kunna marknadsföra vidare i min blogg. Allt jag gör är så roligt och givande utom dessa spöken som spökar hos mig dag som natt. Nog är nog sa jag och anlitade Katarina Arnesen. Katarina Arnesen jobbar med Bodytalk som är en s.k energipsykologi som hjälper dina organ att kommunicera med varandra. På det sättet blir du av med dina blockeringar. Jag brukar meditera en timme varje dag för att kunna utöka mitt medvetande tillstånd. Vissa saker har jag svårt att ta mig ur och känner mig så maktlös och där kommer Bodytalk in och rädda mig.

Jag har förut aldrig haft en andlig husrensning förut och tänkte att någon gång måste det bli den första. Sedan denna dag med andlig husrensning har jag inte blivit besvärad av några spöken. Jag tror att vissa spöken följer med mig hem från centrum för att jag är väldigt mottaglig för dem.