Okategoriserade

Jag brinner för aktiveteter utomhus

Ni som följer min blogg Kullamannen har säkert inte missat att jag alltid är utomhus med mina två hundar. Mina hundar älskar det jag älskar. När jag tex seglar så blir hundarna superglada och viftar med svansen från det att vi stiger på båten till att vi kliver av den. När jag ens på morgonen säger att nu ska vi segla så springer de som galningar i huset och viftar med svansen precis hela tiden.

Att göra barn och hundar glada är underbart och man verkligen delar deras glädje tusen gånger om. Jag har också med mina hundar varit och tältat för att då har jag beskydd från två olika sidor dessutom. Jag har också katter och kaniner hemma som mest stannar hemma medans jag och mina två hundar alltid är på äventyr. Jag kan inte ta med kaninen ut i skogen för då skulle kaninen bli rädd för allt som rör sig i skogen. De är ju bytesdjur till nästan allt som rör sig även vi människor äter också upp dessa vackra djur fast då äter vi harar så klart.

Själv skulle jag inte ens äta en hare skulle kännas som om jag sviker min kanin Stampe rakt av. Mina hundar heter Gunnar och Gunnilla. Katten heter Ingeborg för hon beter sig som en gammal tant.

Jag önskar även att mina djur verkligen ska få njuta av naturen ännu mer genom att vi önskar oss en swimmingpool från Poolgiganten vore inte så dumt. Då alla djur kan simma så skulle säkert mina hundar blir superglada och kaninen skulle också ta sig ett dopp. Jag har aldrig sett en katt simma eller ens vilja vara i närheten av vatten. Det spelar ingen roll så länge katten trivs att vara hemma med Stampe så gör de mig inget om de inte vill bada eller simma i en fantastik pool.

Har du djur hemma och vill de simma? Det är alltid kul när andra delar med sig av sina djurs vanor för alla djur är individer det får vi verkligen inte glömma. Många tror att har man mött en kanin så har man mött alla. Eller att katter som liknar varandra gillar samma mat och har samma temperament. Utseende eller ras säger nästan ingenting om djuren. Alla är de verkligen helt och hållet unika. Visst kan man dela in hundar i olika raser med vissa egenskaper som de ärver. Fast när det kommer till hundens karaktär så är de ändå individer precis som katter och kaninerna.