Okategoriserade

Maskinen som botar alla sjukdomar

I söndags var jag på besök på Bada hälsocenter som drivs av Dan Persson.

Jag har då fått prova en maskin som läser av alla sjukdomar som fanns i min kropp och botade dem under de två timmarna som jag satt där. Jag vill inte gå in på vilka problem jag hade, men ni ska veta att jag kunde känna hur olika organ arbetade beroende på vilken som läktes med maskinen. Jag hade inga förväntningar och därför blev jag också väldigt förvånad när jag kunde känna i min kropp att något faktiskt höll på att hända.

Maskinen läste av alla mina organ och alla min hormoner. Jag behövde inte ens berätta vad jag hade för problem och vad jag sökte för utan det tog maskinen själv hand om. Vi föds inte friska länger utan alla har vi problem som senare kommer att utvecklas till olika sjukdomar. Vad du än har för problem med hälsan så kommer du att bli förvånad över hur väl denna maskin kan söka upp problemen, scannar av och sedan botar det problemet. Du kommer ut från Bada hälsocenter som en ny människa.

Bada hälsocenter var mycket större än vad jag hade förväntat mig. Maskinen får inte vara i närheten av för mycket elektricitet mm för då är den inte lika effektiv. Det är en idyllisk plats Bada hälsocenter ligger vid så du kommer att bli helt harmonisk och avstressad.

Jag fick med mig hälsopreparat för min hälsa som jag kommer att berätta i ett nytt inlägg så att informationen till mina läsare inte blir för kompakt. Dan Persson är också en duktig föreläsare för er som vill bjuda in honom då han kan berätta om alla dimensioner på vår värld och hur han jobbar inom hälsan. Det går inte att sluta lyssna på honom för man lär sig otroligt mycket av honom samtidigt som man sitter med denna maskin och blir botad.