Okategoriserade

Kvinnlig nätverk på Bettys inspiration

Jag är med i Bettys inspiration och ni kan se min logga längst ner på deras hemsida.

På torsdag är jag åter på Bettys inspiration för en ny föreläsning och goodiebags från olika företag som är med och sponsrar detta nätverk. Är du själv intresserad och vill nätverka med andra företagare så är du välkommen att anmäla dig på Bettys inspiration. Bettys inspiration är kvinnlig nätverk och på frukostmöten är även manliga företagare välkomna. Nedan visar jag ett inlägg som är några månader gammal då jag hade en statistik på 65 000 besökare i veckan. I dagens läge så har jag över 900 besökare i veckan och numera föreläser hur jag har blivit så stor inom social media.

Jag har med mig tre fantastiska duktiga företagare till Bettys inspiration denna vecka. De inbjudna gäster är:

Maria Svensson som jobbar som medium

Maria Dagerberg som driver hälso behandlingar på Sturegatan 1 i Uppsala

Marianne Sjöbergs som har skapat brösthandsken för bröstcancer Sensi Femme

Alla dessa fantastiska kvinnor kommer att närvara på torsdag för jag har personligen bjudit in dem. De kommer även att lotta ut fina priser till gästerna.

Anna Lindersson grundaren av Bettys Inspiration presenterar min blogg för gästerna.