Okategoriserade

Bli av med huvudvärk i ett svep med Aqua Detox behandling

Jag Nu har jag gjort min behandling för 4:e gången och vattnet blir bara mörkare och mörkare.

Det verkar som om det händer mer och mer för varje gång jag provar Aqua Detox behandlingen. Denna gång blev vattnet ännu mörkare än sist. Jag blir verkligen av med gifter från min kropp genom porerna i fötterna. Vi blir dagligen utsatta för fria radikaler av alla avgaser som bilar avger. Detta i sin tur kommer att göra oss äldre och tröttare med tiden.

Maria Dagerberg är en fantastisk kinesiolog som tar väl hand om varje klient och lyssnar med idel öra på sina klienter. Man känner sig väl omhändertagen när man kommer till henne för hon är lyhörd.

Denna behandling gjorde jag i går och redan i dag märker jag ytterligare förändringar i min hy för man ser verkligen tydligt att något sätts i gång. Jag blir av med alla slaggprodukter som jag någonsin har samlat på mig. Man känner sig så sund efter varje behandling. Har du tex lätt huvudvärk och gör denna behandling så försvinner huvudvärken medans du sitter där med dina fötter.

Jag har även besökt gymmet i samma lokal.

Maria Dagerberg gjorde mig sällskap i gymmet där hennes son är PT dvs personlig tränare. Hennes svärdotter är kostrådgivare som jag har träffat på Bettys inspiration.