Okategoriserade

Gumball 3000 i Stockholm

Jag har deltagit i Gumball 3000 och så fort jag gled in med min bil så tog folk upp kamerorna och började fota mig och min bil.

Det var fantastiskt roligt hur lättimponerade folk kan bli av att man kör en bil som inte är så vanlig. Alla bilar som körde var dyra och annorlunda. Hela grejen med detta var att alla som gled in med sina bilar var offentligheter i Sverige. Folk stod på vägkanter och broar och bara väntade på att vi som kör dessa annorlunda och dyra bilarna ska synas och bli fotade.

Det var en salig blandning av dyra bilar som lamborghini, porsche och ferrari. Låten Heros med Måns Zelmerlöw spelades högt när vi gled in med våra bilar. Jag önskar att jag kunde ta fler bilder med mitt deltagande. Det får bli nästa år i så fall då tar jag med mig en assistent som får ta mina bilder.