Okategoriserade

Sensi Femme brösthandske upptäck bröstcancer i tid

Jag har haft ett fantastisk möte med Marianne Sjöberg som har hand om brösthandsken Sensi Femme.

Sensi Femme brösthandske är väldigt enkel att använda och jag har fått känna på den. Jag har även en hemma för att göra egna kontroller och för att i tidigt skede upptäcka om jag finner några konstigheter. Det är viktigt som kvinna att lära känna sina bröst så att man vet om när förändring kan ske. Jag har även hört att det finns män som får bröstcancer, men det är väldigt få.
Kvinnor får göra mammografi efter en viss ålder och är man ung så kan man alltid skaffa sig en sådan brösthandske och kontrollera själv. Man tänker alltid att det händer inte mig utan händer andra kvinnor. Detta är enligt mig ändå en bra tanke enligt attraktionslagen. För det man är rädd för drabbas man av och har man bröstcancer i släkten ska man nog vara extra försiktig.