Okategoriserade

Det talas sällan om manlig infertilitet

Man har aldrig förut kunnat göra så mycket åt manlig infertilitet mer än att göra IVF behandlingar som kanske inte alltid heller fungerar.

Nu finns ett helt nytt hälsokostpreparat som heter Androferti som är just till för manlig infertilitet. Androferti innhåller bl.a zink som är bra för spermieproduktionen och så är zink även bra för att hålla testosteronet på en normal nivå. Vitaminerna E och C bidrar tillsammans med selen till att skydda cellerna mot oxidativ stress medan vitamin B12 och folsyra har en roll i celldelningsprocessen.

Par som har svårt att få barn brukar göra en utredning och det är inte alltid man hittar orsaker i en utredning och får då diagnosen oförklarlig infertilitet. I dessa fall så kan det vara bra om mannen då använder utav Androferti. Visste du om att hälsokostpreparat kommer att blir receptbelagda i framtiden? Detta för att läkemedelsindustrin ska kunna tjäna ännu mer pengar på dig så att du inte hittar din väg till hälsa billigt. Man vill tjäna på människans kropp så mycket som möjligt och det gör man bäst i att inte låta människan veta för mycket om naturlig hälsa. Passa på att prova olika hälsokostpreparat nu när du vet att du inte behöver recept eller läkares utlåtande för att få använda dem. Jag blir mörkrädd när jag hör alla historier om hur man vill tjäna pengar på människans hälsa och att den stora boven i dramat är läkemedelsindustrin som tjäna miljarder kronor på att du inte har kunskap om verklig och naturlig hälsa.