Okategoriserade

Drömtydning badrum i drömmar

Varje dag spenderar jag tid i mitt badrum och ändå har jag inte ett drömbadrum, varför?

Ett badrum är ett högst personligt rum. Hur kommer det sig då att så många badrum är opersonliga? Detta har fått mig till att fundera över varför mitt eget badrum är helt opersonligt så nu tänker jag satsa järnet på att söka upp badkar och design för att få ett drömbadrum som ska vara så personligt som möjligt.

Jag har en återkommande dröm som jag drömmer flera gånger i veckan. Att jag konstant söker upp badrum för att jag vill tvätta mig. Jag har förut frågat folk som är duktiga på att tyda drömmar som har givit mig olika svar på detta. En person sa till mig att jag får bära andra människors synder därför drömmer jag konstant om badrum. En annan påminde mig om att jag som barn sa att badrum är en parallell värld och att den världen väntar på mig. Vad jag sa när jag var barn var att spegeln är en parallell värld och inte ett badrum. Hur som helst så har jag fått olika svar på dessa frågor. Jag glömde fråga drömterapeuten Louise Minerva Li om vad hon hade att säga om saken. Jag ska nog ta och kontakta henne och ställa denna fråga till henne få se vad hon svarar på det.