Inlägg

Det händer mycket på olika event inom hälsa

Alltid lika spännande att gå på hälsoevent

Jag har lyssnat på fantastiska föreläsare inom skönhetsbranschen och många av dem kommer jag senare samarbeta med framöver. Jag älskar att prova nya produkter och recensera dem i bloggen. Jag har sådan tur som får möjligheten att prova precis varenda märke som finns på marknaden och för att sedan hitta min favorit bland dem.

Från stationen hade jag med mig min bästa vän Emelie och min högre hand eventsamordnare Malena . På plats träffade jag massor av godingar som bor i Stockholm. Vi brukar mötas på event ett gäng tjejer som driver olika eventbolag. Det är så fantastisk roligt att möta så mycket nya människor inom hälsobranschen. Jag verkligen älskade att vara här och förstod inte hur tiden bara rann i väg.

Allt med hälsa är intressant för alla människor

Vare sig du är ung eller gammal man eller kvinna så är du lika utsatt om du inte tar hand om din hälsa. Utan vår hälsa så klarar vi inte ens av att gå upp på morgonen för att dricka en kopp kaffe. Hos Tillskottsbolaget kan man hitta mycket för sin hälsa.

Sedan beror det på vad du är i behov av och vad du önskar försäkra gällande din egen hälsa. Vissa mår bättre av oljor och vissa mår bättre av olika mineraler. Allt handlar om just dig och vilka behov du har just nu i ditt liv. Tex nu när vintern närmar sig behöver vi alla extra D vitamin för att solen i Sverige och på vintern inte riktigt räcker till fast att vi hade önskat det så klart.

Bästa tips från mig just nu må vara SOLID Nutrition Vitamin D för att säkerställa att du verkligen får i dig rätt mängd av vitaminet och av bra kvalité så klart. Det innehåller 90 kapslar så det ska räcka 3 månader om du tar en per dag.

Detta tycker jag är viktigt för att hålla mig frisk då jag bor i Sverige. Sedan är det upp till var och en att se till att man håller sig frisk för att kunna orka jobba mer eller kunna plugga. Det är även viktigt för våra barn att vara friska och få ett bra immunförsvar så att de inte lätt blir sjuka. Många människor blir tyvärr väldigt fort sjuka och därför är det extra viktigt att ta hand om sig själv och att ta hand om varandra. Varför inte köpa en burk med D vitmanin till dina vänner när de fyller år. Ett mycket bra sätt att visa hur mycket du faktiskt bryr dig om deras hälsa även när de själva glömmer bort sig själva.

Visst skulle de bli superglada om de fick sin hälsa i gåva av dig. Det skulle verkligen betyda något extra att någon tänker på deras hälsa när de själva minst anar det.