Okategoriserade

Gå inte med pyramidspel eller MLM det är samma bluff

Jag är emot pyramidspel så jag är verkligen inte med i detta MLM företag. Gå aldrig med ett MLM företag om ni inte vill bli grundlurade.

Maskinen lär vara bra men konceptet på hur de tjänar sina pengar och lurar andra att följa samma råd ska ni verkligen vara försiktiga med. När folk säger att MLM inte är pyramid ska ni verkligen inte köpa löngerna.

Jag har börjat med en helt ny preparat från Nuskin som heter R2 och R1.

Redo att känna dig ung? Du är inte ensam. Intag av R2 Night på kvällen hjälper dig att vakna vederkvickt nästa dag. Intag av R2 Day på morgonen hjälper dig ladda batterierna och ta kontroll över en ny dag.  Ladda batterierna på nytt med R2!  R2 finns bara att köpa via Nu Skin® och kombinerar en egendomsskyddad produkt med exklusiv, banbrytande vetenskap.

Koncept CELLSKYDD från Nuskin

När vi åldras blir våra kroppar mindre effektiva vad gäller att skydda cellerna från oxidativa skador och cellerna börjar ackumulera avfalls- och biprodukter. Alla känner till miljöförstöringar men det är även viktigt att ta itu med  anhopningarna och skadorna som uppstår från ämnesomsättningen (andningen, omvandlingen av mat till energi etc.). Enzymer behövs för att hantera cellulära slaggprodukter. Ett av de enzymer som är viktiga vid avgiftningsprocessen för cellernas slagg- och biprodukter är glutationsperoxidas. Produktionen av glutation beror på förekomsten av flera aminosyror och selen. När glutationproduktionen är låg påverkas leverns förmåga till avgiftning.

ATT BEHÅLLA VITALITETEN

Vanliga tecken på åldrande är minskad fysisk vi gör, sämre mental skärpa och minskad sexuell lust – ytterst vad vi kallar minskad vitalitet. På grund av ålder och externa faktorer försämras våra kroppars möjlighet att effektivt generera och nyttja energi, vilket kan påverka vår vitalitet. Den här nedgången startar djupt inne i var och en av våra celler, då små cellulära “kraftstationer”, kallade mitokondrier, omvandlar energin i det vi äter till en slags kemisk energi som ger bränsle åt våra kroppar. Dock minskar mitokondrier i både antal och effektivitet när vi åldras och energiproduktionen uppfyller inte kroppens krav helt och hållet.