Okategoriserade

Kan du skapa fortsättningen av vampyr filmen Twilight?

Känner du till filmen Twilight vampyrfilmen om Bella och Edward som huvudkaraktärer och serien kallades för ”Masters of the Universe”? Vem vill inte vara Master of the Universe egentligen? Nu kan du bli en mästare av universum och dessutom vinna sexleksaker för 5000 kr. Visste ni att 50 shade of Grey egentligen är en parallellhistoria till bokserien Twilight. Han bytte bara ut namnen på huvudkaraktärerna till Christian Grey och Anastasia Steele.

Nu har du chansen att göra en parallellhistoria till både Twilligt och 50 shades of Grey och den bästa novellen vinner som ni såg ovan produkter från mshop. Med vinsterna kan du inreda ett helt rum precis såsom Mr Grey hade gjort i filmen. Man förväntade sig så mycket mer av filmen och den slutade i katastrof och många som såg filmen blev irriterade på att den i stort sett mest handlade om att skriva under ett kontrakt. Tråkigt att filmen var katastrof men nu kan du själv skapa en egen novell och skicka in den till kundtjanst@mshop.se med subject ”SM i Fan Fiction”. 9 juni utses en vinnare och rätten till att ändra karaktärernas namn kan ske då man inte vill gå emot personuppgiftslagen. Är du duktig på att skriva en sexnovell så tveka inte skriv ner den och skicka in den. Vem vet kanske du blir vinnare och kan inreda ett helt rum med leksaker precis som Mr Grey gjorde i filmen.