Okategoriserade

Barn och musik borde börja tävla

Ingen har väl undgått att barn börjat spela musik

Jag har alltid tyckt att musiken i Eurovision alltid låter likadana. Speciellt de från Öst länderna brukar ha sämst musik. I år så gillade jag videon från Grekland som är inspelad i ett garage som sticker ut gällande miljön.

Frankrikes bidrag låter exakt som alla andra dvs typisk melodifestival låt riktig boring. Israel ligger inte ens i Europa men är med varje år. Israel brukar ha bra låtar och den bästa genom tiderna måste ha varit Viva La Diva som vann med Dana International. Sloveniens låt är lite bättre än genomsnittet med Maaraya med låter here for you.

Italiens bidrag ( Il Volo – Grande Amore) påminner mycket om filmen Tillbaka till framtiden med Michael J. Fox där han åker tillbaka till sina föräldrars ungdom och försöker para ihop dem annars så kommer han själv inte att existera i framtiden. Finns även sekvenser av filmen Ghost och Spiderman.  Låten är faktiskt en av de bättre i årets Eurovison 2015 tycker jag.