Okategoriserade

Rosé vin när jag bloggar och läser böcker

Petite Faiblesse Rosé är ett nylanserat rosévin gjort på druvorna Merlot och Cabernet Sauvignon.

Den stilfulla flaskan föreställer Collette, en äventyrlig fransyska som lever livet till fullo. I sommar vill hon inspireras av smakupplevelser som ligger rätt i tiden. Hon älskar den vegetariska trenden med fräscha, pikanta smaker och exotiska kryddor. 

Visst är kryddor livs guld i alla former. Jag älskar mat och böcker samt det blir ej fel med god vin till så klart.

Jag älskar att ta ett glas vin när jag sitter och bloggar för då blir jag som mest kreativ. Jag älskar även att ta ett glas vin när jag läser och har även just fått hem boken

Jag har skrivit in mina egna åsikter mellan raderna och ni ser det med kursiv text.

Själsljus Carina Sloberg

Någon gång har Du kanske ställt Dig frågan: Vad är meningen med livet? Du har säkert fler frågor om Ditt liv, Dina val och möjligheter. Kanhända behöver Du tröst i en svår tid, ro i sinnet och en stråle av hopp och ljus. (Jag vet vad som är meningen med livet och jag ska finna det)

Vet då att vi aldrig är ensamma, ordet finns alltid närvarande och tillgängligt. Vi är alla älskade och vi är alla lika värda. Ingen prövning är förgäves, allt har en mening. I nuet ser vi inte alltid sammanhanget vi lever i, men alla bitar faller till slut på plats och alla frågor får till slut svar. Vi behöver lära oss tålamod och hantera vår rädsla. Ha inte för bråttom – vi lever i Evigheten! (Jag tror inte att något har någon mening tvärtom så tror jag bara på min egen hjärnas kraft och att inget kommer i min väg om jag inte attraherar in det i min verklighet. När vi inte vet hur vi ska styra den energi som finns i vår medvetande så försöker vi tro att det fanns en mening i att det inte blev som vi hade önskat. Jag vet att jag har många emot mig när jag säger detta och jag är öppen för att ändra min åsikt om någon kan bevisa motsatsen tills dess tror jag endast på min egen kapacitet och medvetande)