Okategoriserade

Konsten att övertala människor

Människor med talförmågan och som kan konsten att övertala människor växer inte på träd och jag har mött några av dem.

Jag har förstått att det går att tjäna pengar utan att behöva sälja varor. Jag har fått frågan massor av gånger om jag vill sälja det ena och det andra för att kunna tjäna pengar. Om jag ska ge mig in på något sådant så behöver jag också en person som jag själv anser är seriös så att jag kan stå för den personens åsikter och argument. Man tar inte vem som helst och börjar samarbeta med. Detta är verkligen personligt att man väljer vilka man vill samarbeta med.

Jag träffade en gång en duktig kvinna och började samarbeta med henne och sedan drog hon sig ur verksamheten vilket fick mig till att också dra mig ur den mer eller mindre. Denna kvinna kunde övertyga varenda människa jag presenterade för henne. Hon drog sig ur precis när jag fick kontakt med en VD för en av Sveriges största företag. Tror ni att det gick bra utan henne? Det gick väl an, men det blev inte den affären jag hade hoppats på. Jag ville inte längre vara med för den som jag hade kontakt med efter henne tog ingen plats gällande affärer. Hon var osäker med dålig självkänsla och var ingen jag ville ha fortsatt samarbete med.

I mitt liv har jag mött en ung man och en ung kvinna som har varit fantastiska talare och duktiga på att övertyga människor. De hade lätt för att samla på sig stora företagare som ville följa dem. När de väl hade många följetagare så släppte de taget och försvann på varsitt håll. Jag är fortfarande så konfunderad över hur dessa två duktiga unga personerna kunde slösa bort sin medfödda gåva och bara försvinna. De har verkligen ett kall här i livet som de inte tar vara på.

Vill du ha kontakt med folk som är på avstånd som du vill kunna göra bra affärer med så kan du även anlita företaget för här finns verktyg för en bra kommunikation om du vill kunna hålla en konferens med flera personer. Är du som jag nämnde ovan duktig på att övertyga människor, men inte har tid att möta folk runt om i landet så kan du ta dig tid för en telefon konferens.

Videokonferens

Möten genom videokonferens möjliggör frihet och ökad effektivitet och är ett perfekt verktyg för att på distans ändå kunna kommunicera audiovisuellt med dina olika intressenter. Videokonferenser innebär självklart stora ekonomiska fördelar men också en minskad belastning på vår miljö. Tänka att du även kan delta i en videokonferens när du är på semester och då kan folk heller inte komma med ursäkter för att inte vara delaktiga.