Okategoriserade

Butikschefsdagen på Krusenbergs Herrgård

Varje år åker vi med buss till Krusenbergsherrgård för konferens och 3 rättersmiddag.

Det är alla chefer som samlas som är butikschefer på Gallerian. Det blir en salig blandning av chefen från Akademibokhandeln, Gina Trico, Make up Store, Body Shop, Kicks you name it.

Vi har bokat in en riktigt bra föresläsare till butikschefsdagen, Katarina Graffman hon är en av Sveriges ledande experter på konsumentbeteende. Hon talar bland annat om hur vi människor beter oss som konsumenter, hur vi fattar våra beslut, samt trender och förändringar inom konsumtionsbeteende.

Med antropologiska analyser av samtida kulturer, beteenden, trender och varumärken hjälper Katarina svenska och internationella företag med konsumentnära strategier i affärs- och varumärkesutveckling. Hon är doktor i antropologi och grundare av konsultföretaget Inculture. Katarina är kursansvarig för Kulturstudier på Berghs School of Communication.

Katarina Graffmann som föreläser för oss var den 21 april en mycket uppskattad föresläsare på ICT-dagen i Svandammshallarna.