Okategoriserade

En verklig historia om reinkarnation

Nu ska jag dela med mig av en verklig historia om reinkarnation.

Jag har en riktig gammal minne som jag inte vet vad den kommer i från. En gång för länge länge sedan när jag bara var ett litet barn satt min mamma tillsammans med andra kvinnor på golvet och drack te samt spelade kort. Alla hade stora klänningar och juveler på huvudet och kring halsen. Jag var det enda barnet i rummet och var lite störande för omgivningen. Jag minns att det var åskväder och regn utanför. Helt plötsligt säger min mamma till mig att jag måste gömma mig för att en riddare utan huvud är utanför och är här för att ta barnen med sig. Jag blev superrädd och gömde mig under hennes stora klänning.

Fast att jag var gömd under hennes klänning kunde jag ändå se den här riddaren utan huvud. Han var klädd som en riktig riddare på en hög häst och det stämde att han inte hade något huvud. Sedan den dagen blir jag alltid påmind om den här huvudlöse riddaren varje gång det regnar eller varje gång jag ser marksten. Jag har alltid därför gillat just marksten för att det tar mig alltid tillbaka till detta minne. Någon gång kommer jag förr eller senare bo så att jag har en trädgård och den kommer jag givetvis inreda eller dekorera med just marksten. När det regnar ska jag då ta bilder och minnas denna dag då jag blev rädd för första gången som barn. Nu vet jag inte om detta är ett minne av ett tidigare liv dvs reinkarnation eller om det verkligen har hänt i detta liv. Jag har frågat min mamma flera gånger och hon svarar med att jag alltid har upprepat detta sedan jag var barn, men att det aldrig har inträffat.