Inlägg

Det är bra att jämföra beroende på ras

Försäkringar är lika viktigt för en hund som för dig

Det var många som köpte hund under Corona – tiden. Och det är inte bara att köpa en hund utan tänka på allt runt omkring. Visst är det lätt att handla koppel, säng, mat och lite leksaker. Men det finns något som är viktigt som man kanske inte tänker på i början. Och det är vad man ska ha för försäkring för att kunna få den hjälp men behöver om din hund blir sjuk eller får en skada.

Det är bra att jämföra beroende på ras

Du kanske får råd av den som du köpt din hund ifrån vad hen har för försäkring just för den rasen som du köpt. Men ibland kan man behöva leta efter den rätta själv. Det är bra att jämföra beroende på ras.

Det är bra att jämföra beroende på ras

Om du tecknar en hundförsäkring på din hund täcker den din kostnad för vård ifall den blir sjuk eller skadad på något sätt. Men försäkringarna kan skilja sig en hel del beroende på bolag och vilka tillägg du vill ha för just din hund. Hos Hundförsäkring.se kan du jämföra fler hundförsäkringar. Du kan också se vad dom kostar per månad, hur många karensdagar dom har och hur många dagar självrisken. gäller. Det kan också bero på vilken typ av ras du har på din hund. Du kan titta in på dom olika försäkringsbolagen och skriva in uppgifterna på din hund och så kan du få prisuppgift och vad som gäller innan du väljer bolag.

Det som du också ska tänka på är om den försäkringen du tittar på har livförsäkring. Den kan vara bra att ha om du är tvungen att avliva din hund tidigare pga skada eller sjukdom. Sen finns det också olika tillägg du kan ha på din hund. Och det beror på ras, avel och ett flertal saker som beskrivs beroende på bolag.