Inlägg

Vem vill inte ha lite närhet

Sponsrat inlägg i samarbete med Nätdejting Tips

Snart höst och vi vill alla ha lite värme

Under sommaren vet jag att det är många som träffar nya bekantskaper och får nya vänner. Man träffas på stranden, på restaurangen eller någon annanstans utomhus då det är där vi är på sommaren – utomhus. Ibland så får man nya vänner som man träffar igen, ibland får man nya vänner för livet eller så träffar man nån som man fattar tycket för. Men det blir inget i längden. Men vem vill inte ha lite närhet ?!

Vem vill inte ha lite närhet

Att träffa någon som man vill tillbringa tillsammans med kan ibland vara svårt. Man blir missförstådd på fester eller när man är ute och festar och vill känna både närhet och gemenskap tillsammans med någon. Det är en underbar känsla som vi alla vill ha.

Vem vill inte ha lite närhet

I dag är det inget konstigt att söka kontakt på andra sätt än “ute”. Det finns en del dejtingsidor som man kan registrera sig på som är helt seriösa för alla som vill få kontakt med någon. Och om du inte vet vilka sidor som är seriösa eller bra så tycker jag att du ska gå in på Nätdejting Tips. Där finns dom bästa sidorna där du kan registrera dig på och beskrivning på vad sidorna innebär. Här finns beskrivning på vilka sidor som har en app, vilka sidor som har en personlighetstest för att du ska “träffa” den rätta.

Här finns också en massa bra tips på vad du ska tänka på när du registrerar dig på en dejtingsajt. Eller vad du ska skriva i din profil, vad du ska visa och inte och hur du får kontakt med andra. Antingen via app, meddelande eller via videosamtal. Det är ju inte alltid bra att lämna ut sitt telefonnummer till den första bästa.