Okategoriserade

Att göra fynd på loppis

Det finns nog inget roligare än att resa runt hela Sverige för att hitta fynd på loppis.

Jag och min hund brukar resa runt i olika små ställen runt Skåne för att hitta massa historiska gods på loppis. Här är mitt senaste fynds om har legat i ett slott bland ruiner. Vem vet vem som har suttit på den. Det kan vara allt från en piga till någon riktigt kunglig person.

Oavsett vem som har suttit på den så är det otroligt roligt att ha med sig dessa hem och börja dekorera sitt hem från början.

Detta gör också att man blandar nytt med gammalt så att det bli extra roligt att bjuda hem folk på besök. Folk  blir lika nyfikna på mig gällande dessa gamla möbler. Jag brukar få många frågor kring dessa möbler och vart jag har hittat dem. Priset brukar de också fråga och blir förvånade varje gång.

Den är verkligen välgjord in i minsta detalj och påminner verkligen inte om dagens möbler på något sätt. Att välja ut möbler till sitt hem är en konst. Det är inte lätt för folk att välja ut när det finns så mycket därute. Samt så vet man aldrig om det verkligen passar in i ens lägenhet bland de övriga möblerna. Man måste helt enkelt prova sig fram för att lyckas med sin inredning på bästa sätt.