Okategoriserade

Starta företag i soliga Skåne

I Skåne hittar man massor av familjer som bor i slott och herrgård.

Här är det en perfekt plats att starta upp ett företag för att sedan bjuda in folk som bor både i slott och koja. Många från Skåne brukar också resa över till Köpenhamn i Danmark för att få mer inspiration. Köpenhamn är kända för sin Monarki som bor där och för att de är duktiga på att skapa mode både kläder och smycken. Du kan om du vill komma överens med en designer antingen i Köpenhamn eller i Sverige som endast tillverkar smycket åt dig som du sedan säljer vidare på din e-handel eller dina sociala medier.

Finns mycket idéer på hur man kan samarbeta över gränserna och göra ett företag väldigt stort och mäktigt. Lyssna också på olika kanaler hur andra har gått till väga för att skapa sig ett imperium. Alla börjar från noll och även folk som saknar pengar börjar hela sin verksamhet från botten. Detta kan du också göra och för att det ska bli lite lättare i början så kan du också ta ett lån. Du kan då ta ett Företagslån utan säkerhet för att få en chans att påbörja din resa till att skapa morgondagens imperium.

Finns en kvinna i Göteborg som gör smycken i guld och en gång skickade hon ett par guldörhängen till prinsessan Sofia i bröllopsgåva. Prinsessan Sofia gillade verkligen dessa örhängen och bar dem ofta och detta har då denna kvinna sparat i sin hemsida dvs e-handel. Alltså kan du även skicka dina smycken och kläder till någon kunglighet som bär dem. På detta sätt kommer du nå ut ännu mer med just ditt varumärke. Se då till att inte sälja någon annans varumärke för då kan det bli mycket svårare att ha ensamrätt och tjäna pengar på varumärket som du faktiskt själv har marknadsfört.