Okategoriserade

Vem vill bo i Skåne i en bostad?

Hela Sverige bygger nya bostäder hela tiden både i små och stora städer.

Aldrig förut har man byggt så många nya bostäder som man gör nu i Sverige. Detta för att befolkningen stiger hela tiden och man hinner inte med alla som ska flytta hemifrån. Vi har vuxit från 5 miljarder människor till mer än 7 miljarder människor på bara 20 år. Om 20 år till kommer vi vara 12 miljarder människor på jorden och ingen vet hur vi ska lyckas med detta.

Man kanske borde bygga 30 våningar i stället för ca 7 man bygger i dag. För bygger man inte riktigt skyskrapor nu kan det vara jobbigt att i framtiden behöva riva ned för att bygga om på nytt.

Samt vi kommer då behöva fler mäklare då fler och fler kommer vara i behov av nya bostäder. Både gamla bostäder och nya bostäder kommer att vara på tapeten. Alla människor kommer behöva en bostad både för att köpa eller för att hyra. Många hyr också även om det börjar bli allt vanligare att köpa sig en egen bostad och sedan bli medlem i fastigheten dvs bostadsrättsföreningen.

Vill du kanske bo i Skåne när man börjar bygga där också? Skåne är både varmare och mycket mer folk än tex Norrland.