Okategoriserade

Jag har ett paket hemma

Detta måste du göra för att gå ned i vikt

 

Ät mer frukt och mer grönsaker. Du ska sänka kött och mejeri för dessa saker går alla människor upp i vikt av. Tänk också på att frukt innehåller socker så ät mer frukt och på morgonen och mer grönsaker på kvällen.

Du ska också umgås med människor ute i skogen och terräng för att få riktigt med motion detta är superviktigt för din hälsa och ditt immunförsvar hela livet. Det finns folk som inte förstår detta med hälsa och tror att allt ordnar sig vad de än gör. Saker ordnar inte sig om inte du tar hand om dig själv.

1) Shaker i flera olika färger

2) Ekologisk jordnötssmör (klart en favorit) som är otroligt god och mättande

3) Extra Virgin cocosnötsolja

4) Dagbok -Jag ska föra dagbok hur jag rör på mig och vilken mängd jag äter av dessa produkter för att kunna följa upp vad som verkar bäst mot min vikt.

5) Onebeauty för hud, hår och naglar precis vad jag behöver. Jag har verkligen slitit ut mitt hår med hairextansion och färg. Nu ska jag bara låta håret vila och påskynda processen med dessa vitaminer.

6) Oneheat fett förbrännare som är koffenifri, hjälp för sömn och reducerar vikten.

8) Protein Bars i smakerna krispig choklad, banan/choklad, cocosnöt, äppelpaj, mint choklad. Jag åt direkt den krispig choklad och det smakade så gott. Jag brukar inte gilla bars som smakar medicin, men dessa var verkligen riktiga smaker. Jag passar på att smaka varje smak så jag vet vilken som jag ska satsa på. Jag brukar oftast välja choklad, men vanor är till för att brytas!

 9) Fitness Nudlar kalorifria VAAA??? Detta är fantastiskt om jag kan få äta mig mätt kalorifritt dessutom. Nudlarna är naturella för att du ska tillaga den på ditt eget sätt. Själv hade jag redan en gryta hemma med kyckling, sötpotatis och broccoli som jag blandade ihop med nudlarna. Det är helt upp till dig vilken blandning du vill ha. Nudlarna har bra med tuggmotstånd och ser ut som ihopknytna räkor i kartongen.

Ni ska veta att jag för 6 månader sedan vägde 75 kg och väger i dag 63 kg. Mina 63 kg är här för att stanna och många har frågat mig hur jag har lyckats gå ned i vikt. Darlings konsten är inte att gå ned i vikt, konsten är att behålla vikten. Jag vill kunna äta mig mätt och ändå stanna kvar vid 63 kg.