Okategoriserade

Mäklare Malmö om du vill flytta hit

Har du tänkte på det fina med att det är tanken som räknas när man köper en present?

Det finns några misstag du absolut inte får göra när du köper presenter till nära och kära. Ibland kan det nästan vara bättre att avstå presenter än att göra något av nedstående tabbarna och förolämpa dina nära och kära.

Hos Upplevelse kan du få massor av tips på vad du ska köpa för de har dessutom olika kategorier beroende på vilken högtid det är och vem du ska uppvakta.

Du kan också anlita mäklare som en present till dina barn i form av köpa godis te online när de fyller år tex så kan du först kolla upp mäklararvode Malmö och sedan boka en tid hos en bra mäklare.

Dessa saker får du absolut inte göra

  1. Ge bort något som du har fått av någon annan och dessutom glömt kvar meddelandet där det står att presenten är till dig.
  2. Ge bort något du har hemma som är gammalt. Jag umgicks förut med en person som var supersnål varje gång hon skulle snylta hos folk så hade hon med sig något gammalt från sin egen bostad som present. Hur vore det om hon kunde lägga ner 30 kr på något nytt i stället? För det hon tog med sig hemifrån var inte värd mer än 30 kr på det var det begagnat.
  3. Köpa något från loppis och att det är tydligt att det är loppis grejer
  4. Köpa för stora kläder
  5. Säga att du tänkte köpa något, men att du inte hade tid. En person du sätter värde på ger du också din tid till.
  6. Att inte slå in presenter för det är halva presenten. Sist jag gav bort något var gåvor från Taxfree shopen och då är det lite svårare att slå in.
  7. Ge bort smycken utan vackra smyckeaskar för då är risken stor att personen tror att det är oäkta smycken.
  8. Köpa husdjur folk måste bestämma själva om det vill ha djur. Gör inte mitt misstag med katten ovanför.
  9. Glömma prislappen dessutom om det har varit stor rea.
  10. Köpa falska märken och parfymer dvs plagiat.